WAT IS IN DE ZOMER HET VOORDEEL VAN GOEDE DAKISOLATIE?

Wat is het voordeel van goede dakisolatie in de zomer?

Wisten jullie dat dakisolatie niet enkel de warmte binnenhoudt in winter maar de hitte in de zomer ook buitenhoudt? Een reden te meer om een goed geïsoleerd dak te hebben! Je bespaart niet alleen op je energierekening in de winter maar je krijgt er in de zomer ook een koeler huis door. Een hele slimme investering dus. Eentje die zichzelf trouwens in no time terugbetaald en waar je ook nog eens een extra premie voor krijgt.

Hoe een hellend dak isoleren?

Je kan je hellend dak isoleren met glaswol of minerale wol. Dit wordt tussen de balken geplaatst zodat dit vastgeklemd zit. Daarna wordt er een dampscherm geplaatst wat met speciale tape wordt afgeplakt zodat het geheel luchtdicht is. Alle naden en kieren worden voorzien van isolerende schuim. 

Is de ruimte onder je dak reeds volledig afgewerkt maar is je dak nog niet geïsoleerd? Dan bestaat de mogelijkheid om je dak langs buiten te isoleren. Pannen en panlatten worden verwijderd en we plaatsen pur isolatie en een onderdakfolie op je dakconstructie. Je kan je bestaande pannen terug laten plaatsen als ze nog in goede staat zijn of je kan kiezen voor een nieuwe dakbedekking.

CONTACTEER ONS

Welk dak past het beste op jouw huis?
Hoe onderhoud je je dak?

Vul je mailadres in en we bezorgen je tips en nieuwtjes.

Deze gegevens gebruiken we enkel voor onze eigen communicatie. In geen geval wordt dit aan derden bezorgd. Uitschrijven kan altijd.

Ga je bouwen? Is je dak aan vernieuwing toe? Kan je gevel een opknapbeurt gebruiken?
Vraag hier een vrijblijvende offerte

Bereikbaar:
Maandag – Vrijdag: 9.00u tot 16.00u.
Woensdag, zaterdag, zondag: enkel per mail

Adres:
Geelseweg 53, 2200 Herentals